Kan kontaktes her:
Telefon:
Alle dage: kl. 09:00-20:00
Online chat:
Alle dage: kl. 09:00-20:00
Hjemmeside:
Bedrenaetter.dk

Bedre Nætter

BedreNætter.dk

Bedre Nætter er en dansk online forhandler af senge, sovesofaer og tilbehør hertil. Sortimentet hos Bedre Nætter består blandt andet af kontinentalsenge, elevationssenge, sovesofaer, madrasser, lækre dyner og meget mere. Hos Bedre Nætter kan du finde alt til soveværelset, og alle produkterne er produceret i Danmark.

Bedre Nætters historie

Bedre Nætter blev grundlagt i efteråret 2013 af 3 venner, herunder 2 brødre. De startede 3 mand på et kontor i Østjylland, men er siden da bare vokset og vokset. Den fælles drøm, og dermed grundideen bag Bedre Nætter, var ideen om at sælge bedre søvn og gode oplevelser i et land, hvor man har glemt, hvordan man sover godt. Ud fra denne idé voksede virksomheden, og i 2015 besluttede de sig for, at de kun ville være en online forhandler.

De var overbeviste om, at det var det, der skulle til for at give kunderne markedets bedste priser, og det mener de stadig i dag. Bedre Nætter har i dag base i Aarhus, hvor kontoret består af et ungt og nytænkende team, men de har ansatte fra hele Skandinavien, og dette skal være med til at sikre, at de kan sælge bedre søvn til den bedste pris i hele Norden.

De er en online virksomhed i vækst, der er blevet omtalt af flere medier, blandt andet af Finans, Midtjyllands avis, Metroxpress samt TV2 Østjylland. Bedre Nætter har et mål om at blive endnu større, men understreger samtidig, at de aldrig vil glemme deres rødder.

De billigste priser og ekstraordinær kundeservice

Bedre Nætter er som før nævnt en online forhandler, hvilket betyder, at de ikke har nogen fysiske butikker. Det er på denne måde, at de sparer penge – nemlig ved ikke at have nogen lokaler, som de skal betale husleje af. Netop disse besparelser kommer dig til gode som kunde.

Det betyder, at de kan give dig en fremragende pris på deres produkter, og herudover tilbyder Bedre Nætter også prisgaranti eller prismatch. Det betyder, at du altid vil få den billigste pris på markedet hos dem. I dag nyder kunder i både Danmark, Norge og Sverige godt af dette.

Fordi Bedre Nætter kun er online, så betyder det også, at du ikke har mulighed for at prøve sengene, før du køber dem. Dette mener de dog ikke, at du skal lade dig skræmme af, da Bedre Nætter bestræber sig på at vide alt om søvn. Derfor har de et stort fokus på deres kundeservice, hvor de altid er klar til at tage en engageret samtale med dig omkring dine behov.

Deres kundeservice er klar til at hjælpe dig alle ugens dage mellem 09-20, og ikke nok med det, så har de også 24 timers e-mail support. Det betyder, at de altid står klar til at hjælpe dig, hvis du skulle have spørgsmål eller kommentarer.

30 dages returret

Bedre Nætter tilbyder også altid gratis levering og 30 dages returret. Så hvis din nye seng ikke passer dig, så har du hele 30 dages mulighed for at levere den tilbage og få dine penge igen eller finde en anden model. Så hvis du er på udkig efter en ny seng, sovesofa, madras, dyner eller andet til soveværelset, så er denne forhandler helt sikkert værd at tage et kig på. Bedre Nætter har også en af de populære velour senge i deres sortiment.