Bedre Nætter

Bedre Nætter Logo
Telefon:
Alle dage 09:00 – 23:00
Online chat:
Alle dage: 09:00 – 23:00
Hjemmeside:

BedreNætter.dk

Bedre Nætter er en online dansk forhandler af senge, sovesofaer og tilbehør hertil. Sortimentet består blandt andet af kontinentalsengeelevationssengesovesofaermadrasser, lækre dyner og meget mere. Hos Bedre Nætter kan du finde alt til soveværelset, og alle produkterne er produceret i Danmark.

Bedre Nætters historie

Bedre Nætter blev grundlagt i efteråret 2013 af 3 venner, herunder 2 brødre. De startede 3 mand på et kontor i Østjylland, men er siden da bare vokset og vokset. Den fælles drøm, og dermed grundideen bag Bedre Nætter, var ideen om at sælge bedre søvn og gode oplevelser i et land, hvor man har glemt, hvordan man sover godt. Ud fra denne idé voksede virksomheden, og i 2015 besluttede de sig for, at de kun ville sælge senge online.

De var overbeviste om, at det var det, der skulle til for at give kunderne markedets bedste priser, og det mener de stadig den dag i dag. Bedre Nætter har i dag base i Aarhus, hvor kontoret består af et ungt og nytænkende team, og de har ansatte fra hele Skandinavien. Dette skal være med til at sikre, at de kan sælge bedre søvn til den bedste pris i hele Norden. De har et mål om at blive endnu større, men understreger samtidig, at de aldrig vil glemme deres rødder.

De er en online virksomhed i vækst, der er blevet omtalt af flere medier, blandt andet af Finans, Midtjyllands avis, Metroxpress samt TV2 Østjylland. Se bl.a. Dette indslag fra 2014: Bedre Nætter – TV2 ØstJylland

Bedre Nætters trustpilot og anmeldelser

Når man kigger på Bedre Nætters trustpilot profil, finder man utroligt mange gode anmeldelser. I skrivende stund har de 1.905 anmeldelser på deres Bedre Nætter trustpilot. Det giver en samlet score på 4,7 stjerner på Bedre Nætter trustpilot.

Deres gode anmeldelser skyldes i høj grad deres gode kundeservice, hvor mange af anmeldelser går på deres skyhøje serviceniveau. Men også de mange andre fordele gør, at Bedre Nætter høster mange roser hos deres kunder. De tilbyder bl.a.:

  • 100 dages prøve
  • Gratis levering
  • Prisgaranti

Bedre Nætter tilbyder

De mange fordele vil blive forklaret herunder.

100 dages prøve

Er du ikke tilfreds med fastheden på din nye madraskerne, så kan du gratis ombytte din kernefasthed, så du opnår optimal liggekomfort. Det er muligt at ombytte fastheden i Bedre Nætters kontinentalsenge, elevationssenge, boksmadrasser, skummadrasser og deres springmadrasser. Det er også muligt i løbet af de 100 dage at returner produktet og få tilbagebetalt hele købsbeløbet.
Ligesom ved levering er standarden ved nærmeste kantsten. Her afhenter de den gamle kernemadras og ombytter til din nye fasthed.
Før du kan få en kernemadras ombyttet, skal betrækket tages af, og pakkes i original emballage. Bedre Nætter kan også pakke madrassen ned for dig, dog mod betaling.
Du kan læse mere om deres 100 dages risikofri prøveperiode her.

Bedre Nætter levering – Det er gratis

Hos Bedre Nætter får du altid gratis levering til nærmeste kantsten. Men ønsker du opbæring og montering eller opbæring, montering og bortskaffelse kan det tilkøbes. Find alle deres leveringspriser her.

Prisgaranti hos Bedre Nætter

Bedre Nætter tilbyder prisgaranti inden for 30 dage, hvis du finder et identisk produkt hos en anden dansk butik. Du skal blot sende dem en mail med linket til den anden side. Produktet skal dog være på lager, og må ikke være køtilbud, ophørsudsalg mm.

Sortimentet 

Som nævnt sælger de alle mulige forskellige slags senge og tilbehør. Men lad os tage et nærmere kig på deres forskellige kontinentalsenge modeller. Bedre Nætter har overordnet 5 forskellige modeller af deres kontinentalsenge: Ovia, Haven, Venus, Senses og Atlas.
De har alle nogle specifikationer, som vi vil prøve at beskrive herunder.

Ovia

Ovia

Bedre Nætter Ovia scorer topkarakter på deres anmeldelser

Lad os begynde fra den dyre ende. Ovia er den dyreste kontinentalseng Bedre Nætter har. Her får du en seng med ekstraordinær komfort i et eksklusivt design. Du får en springmadras i 2-i-1 fjedre Unita der giver støtte i samspil med Mayan Pulse. Derudover får du en boksmadras i 2 fjedre lag, som også er med til at give støtte. Til sidst får du en topmadras af premium kvalitet. Som er fremstillet i Pulse Latex for sublim komfort samt et betræk i særklasse.

Stoffet / tekstil i fremstillet i italiensk uld, der giver god åndbarhed og som ikke tager imod snavs og andre urenheder.
Til sengen medfølger ben, og der kan tilkøbes en sengegavl. Der er 25 års garanti på både ramme og fjedrebrud.

Haven

Bedre Nætter næst dyreste model af kontinentalsenge. Men du får også en ekstraordinær søvnoplevelse i bæredygtige materialer og god komfort. Du får en springmadras i 7 bedre ™ som er omkranset af 100 procent Mayan Pulse latex, som er ekstra åndbart og elastisk. Med en kontinentalseng

Haven får du en boksmadras med 1 fjedrelag og en topmadras af premium kvalitet. Stoffet er fremstillet af genanvendte plastikflasker. Der medfølger ben og der kan tilkøbes en sengegavl. Du får 25 års garanti på ramme og fjedrebrud.

Bedre Nætter Haven
Venus

Bedre Nætter Venus

Baseret på 270 anmeldelser scorer Bedre Nætter Venus 4,5 stjerner ud af 5.

Sengen Venus var deres først fremstillet model, men også deres mest solgte siden 2014. Med Bedre Nætter Venus får du virkelig værdi for pengene med kvalitetsmaterialer og dansk design. Springmadrassen er deres 7 bedre ™ zoner, der er omkranset af latex – præcis ligesom ved modellen Haven. Boksmadrassen består af 1 fjedrelag af pocketfjedre og topmadrassen er af premium kvalitet. Stoffet i Venus modellen af let at vedligeholde. Der medfølger ben og der kan tilkøbes en sengegavl.
Du får 25 års garanti på ramme og fjedrebrud.

Bedre Nætter Senses

Baseret på 31 anmeldelser scorer Bedre Nætter Senses 5 ud af 5 stjerner.
Vælger du Bedre Nætters Senses model får du komfort til en meget lav pris, Du får en springmadras med 7 bedre ™ omkranset af komfortskum og et fjedrelag af pocketfjedre.

Tilhørende til sengen får du en bestseller topmadras, som findes i flere højder og med forskelligt betræk. Stoffet er det samme som Bedre Nætter Venus og der kan også tilkøbes sengegavl og ben tilhører.
Du får 25 års garanti på ramme og fjedrebrud.

senses
Bedre Nætter Atlas

Atlas

Baseret på 86 anmeldelser scorer Bedre Nætter Ovia 4,5 stjerner!

Bedre Nætter Altas er deres billigste model. Men ta ikke det for givet. Med denne model får du en seng i langtidsholdbare materialer og solid kvalitet til en skrap pris. Springmadrassen består af 5 komfortzoner omkranset af komfortskum på hver side. Boksmadrassen består af 1 skumlag og topmadrassen er af latex. Stoffet er et grovt møbelstof, som er let at vedligeholde. Der kan tilkøbes sengegavl og der er tilhørende ben.
Her får du 15 års garanti på ramme og fjedrebrud.

De billigste priser og ekstraordinær kundeservice

Bedre Nætter er som før nævnt en online forhandler, hvilket betyder, at de ikke har nogen fysiske butikker. Det er på denne måde, at de sparer penge – nemlig ved ikke at have lokaler, hvor de skal betale husleje. Netop disse besparelser kommer dig til gode som kunde, fordi prisen på sengene bliver billigere end ellers.

Fordi Bedre Nætter kun er online, så betyder det også, at du ikke har mulighed for at prøve sengene, før du køber dem. Dette mener de dog ikke, at du skal lade dig skræmme af, da Bedre Nætter bestræber sig på at vide alt om søvn. Derfor har de et stort fokus på deres kundeservice, hvor de altid er klar til at tage en engageret samtale med dig omkring dine behov.

Deres kundeservice er klar til at hjælpe dig alle ugens dage mellem 09-20, og ikke nok med det, så har de også 24 timers e-mail support. Det betyder, at de altid står klar til at hjælpe dig, hvis du skulle have spørgsmål eller kommentarer. Dette kombineret med deres 100-dages risikofri prøve gør, at du trygt og sikkert kan købe din seng online.

30 dages returret

Bedre Nætter tilbyder også altid gratis levering og 30 dages returret. Så hvis din nye seng ikke passer dig, så har du hele 30 dages mulighed for at levere den tilbage og få dine penge igen eller finde en anden model. Så hvis du er på udkig efter en ny seng, sovesofa, madras, dyner eller andet til soveværelset, så er denne forhandler helt sikkert værd at tage et kig på. Bedre Nætter har også en af de populære velour senge i deres sortiment.