Kan kontaktes her:
Telefon:
Man-torsdage: kl. 10:00-17:30
Fredag: kl.10:00-19:00
Lørdag: kl.10:00-15:00
Hjemmeside:
www.babytorvet.dk

  • Gratis levering over 500,-
  • 14 dages fortrydelsesret
  • Fysisk butik
  • Prisgaranti
  • Afbetaling
  • Online chat
  • E-mærket

Babytorvet.dk er en dansk webshop, der har Danmarks største udvalg af babyudstyr. Så hvis du står og mangler noget til dit barns eller dine børns værelse, så er det bestemt værd at tage et nærmere kig hos denne forhandler. Deres sortiment består blandt andet af babysenge, vugger, dyner, puder, madrasser, sengerander, sækkestole, lamper og meget, meget mere til børneværelset.

En af Danmarks førende leverandører af babyudstyr

Babytorvet.dk en af landets førende butikker, der forhandler babyudstyr, og de har mere end 12 års erfaring. De gør meget ud af kun at forhandle kvalitetsmærker og sørge for, at de altid har det på lager. Det betyder, at selve leveringstiden kun vil være 1-3 hverdage. Babytorvet har også en fysisk butik, der ligger i Aalborg, men deres hjemmeside er åben for alle døgnet og året rundt, hvorfor du altid kan sidde i ro og mag og bestille dine varer derhjemme i stuen. Ifølge Babytorvet er der fem ting, der kendetegner dem. Disse ting er et stort udvalg, gratis fragt, små priser, populære mærker og effektiv service. Det er netop disse kendetegn, der med til at gøre dem til en af Danmarks førende leverandører af babyudstyr til den moderne familier.

Denne forhandler har et stort, men bevidst udvalg, og de sørger for, at de ikke bare har mest muligt babyudstyr, men at de i stedet har det helt rette sortiment. Deres sortiment indeholder derfor de mest populære og testvindende produkter, og deres indkøbere er hele tiden med til at sørge for at holde sortimentet opdateret med de nyeste produkter og brands på markedet. Deres sortiment henvender sig især til den moderne børnefamilie, der hverken vil gå på kompromis med kvalitet eller pris. Babytorvet har haft deres fysiske butik i 12 år, og du kan derfor være sikker på at få professionel ekspertise, selvom du handler på nettet. I deres sortiment finder du blandt andet mærkerne Smallstuff, Neonate, Babydan, Sebra, Brio, BabyBjörn, Katvig, Voksi og mange, mange flere.

God service og gode priser

Det, at Babytorvet nu har en online webshop, gør det muligt for alle og enhver at besøge dem når som helst og hvor som helst. Når du handler på deres hjemmeside, vil du stadig have mulighed for at få gavn af medarbejdernes ekspertise, hvis du skulle være i tvivl om noget. Du kan nemlig altid kontakte deres kundeservice, hvor du kan være sikker på at få venlig og god hjælp. Denne forhandler har babyudstyr i flere forskellige prisklasser, så det burde være muligt at finde noget til ethvert budget.

Ellers er det også muligt at få delt betalingen op i månedlige rater, hvis det er noget, der passer bedre ind i budgettet. Når du køber noget hos Babytorvet, har du altid 14 dages fuld returret samt to års reklamationsret. Hvis du bestiller varer for mere end 500 kr., vil du endvidere få gratis fragt med i købet. Leveringstiden er som hovedregel 1-3 hverdage, men som regel vil du modtage pakken dagen efter, du har bestilt den, og du vil hermed hurtigt kunne komme i gang med at bruge dine bestilte varer, som både du og dine børn vil få glæde af. Ønsker du at komme i gang med at bestille med det samme eller blot tage et nærmere kig på udvalget, så kan du besøge deres hjemmeside her.

Lige nu er der KÆMPE outlet hos Bedre NætterSe de store rabatter her »