Sommerdyne

Temprakon® Advance Sval sommerdyne

Her får du en sommerdyne i allerhøjeste kvalitet fra danske Temprakon®. Dyner fra Temprakon® er særdeles velegende til de varme sommernætter, hvor den temperaturregulerende funktion automatisk tilpasser sig. Dynen har en indbygget aktiv side, som du skal vende mod kroppen, når du sover.

Levering:
2-5 uger

Returret:
30 dage

Fragt:
Gratis

Finansiering: Tilbydes

MIND by BN - Sval sommerdyne

Denne lækre sommerdyne har målene 140x200 cm og er fremstillet i 90% moskusdun og bolster i 100% bomuld. Vaskbar ved 60 grader og kan tørretumbles.

Levering: 2-3 uger

Returret: 30 dage

Fragt: Gratis

Finansiering Tilbydes

Eurodun - Summer Soft

Flot og allergivenlig sommerdyne fra Eurodun, der er udstyret med de dejligste hvide, bløde moskusdun og et super soft finish vår.

Levering: 1-3 dage

Returret: 14 dage

Fragt: Gratis

Finansiering Tilbydes ikke

Sommerdyner

Står du og mangler en dyne til sommerhuset eller campingvognen, eller har du det generelt bare varmt om natten? Så vil en sommerdyne være en oplagt dyne at investere i. Man kan få mange forskellige slags dyner med forskelligt fyld og i forskellige størrelser. Derfor kan det være meget svært at finde ud af, hvad der er bedst at vælge. Desværre er der ikke et entydigt svar på dette, da det er meget individuelt, hvilken type dyne man har brug for. I denne artikel vil vi forsøge at belyse, hvorfor en sommerdyne kan være et godt valg ved at komme ind på nogle fordele og ulemper, og hvornår det kan være godt at have en sommerdyne.

Som navnet måske afslører, bruger de fleste en sommerdyne om sommeren. Det kan være fordi, at man får det for varmt med en helårsdyne og derfor er nødt til at skifte til en sommerdyne. Nogle bruger også en sommerdyne året rundt, fordi de har en tendens til at få det meget varmt om natten, uanset hvilken årstid det er. Derfor bør man gøre op med sig selv, hvilken temperatur man finder mest behagelig, før man køber en ny dyne. Det kan også være, at man har brug for nogle nye dyner til sommerhuset, og her vil sommerdyner også være et rigtig godt valg.

Forhandlere af sommerdyner

Du kan finde denne dynetype hos flere af vores forhandlere, blandt andet hos Bedre Nætter, Coop, Søvn og Comfort og Wupti. Hos disse forhandlere kan du finde sommerdyner i flere forskellige størrelser, mærker og længder. Du kan finde størrelserne 140×200, 140×220, 200×200, 200×220 og 240×220 cm. Det vil sige, at du både kan få enkelmandsdyner og dobbeltdyner. Det er vigtigt at købe en dyne, der er lang nok, så du ikke vil komme til at opleve træk om natten eller vågne ved at fryse.

Dynerne kan fås med forskellige typer af fyld. Det kan både være dyner med fiberfyld eller dyner med dunfyld. I forhold til dunfyld kan du få moskusdun, gåsedun og andedun. Du kan også få edderdun, men dette er en meget eksklusiv og dyr duntype, som er meget varm. Som regel vælger folk at købe en dyne med dunfyld. Moskusdun er blevet et mere og mere populært valg, da det har en god og høj bæreevne, der er med til at sikre, at dynen kan holde varmt. Det er også muligt at finde sommerdyne af gåsedun og andedun, som er også er af høj kvalitet. Her det er vigtigt at være bevidst om prisen. De billigste dyner er sjældent de bedste, og dette er vigtigt at være opmærksom på. Læs evt. også vores Dynetest.

Tænk også på en helårsdyne

Hvis du vælger at købe en sommerdyne, så vil det højst sandsynligt også være en god idé at købe en vinterdyne eller en helårsdyne til om vinteren. En sommerdyne er nemlig meget tynd, fordi den netop skal bruges om sommeren, når det er varmt. Derfor er det ikke sikkert, at den er varm nok om vinteren. Hvis du generelt fryser om vinteren, vil det være en god idé med en vinterdyne, men hvis du har tendens til at få det varmt, kan det sagtens være, at det er nok med en helårsdyne, der er knap så varm. Dette er et meget individuelt valg og derfor noget, som du selv bliver nødt til at tage stilling til. Du kan få et overblik overforskellige typer og råd til at vælge den rigtige dyne i vores dyneguide, som du kan læse her.

Omtalt i: SN.dkAvisen.dkDagens.dkSøndagsavisen.dk