Silkedyne

SOPIRE Luxury helårs silkedyne (770 g.) 140x220

Denne helt utrolig lækre silkedyne er 100% håndlavet i den absolut bedste kvalitet. Der er nemlig ægte, langfibret Mulberry silke som fyld, sammen med unikt blødt og lækkert bomuldsvår. Våret består af intet mindre end 100% Dobby-vævet bomuld. Ånder og absorberer kroppens sved, mens den unikke temperaturregulering giver de bedste betingelser for en god nattesøvn.

Levering:
2-5 dage

Returret:
14 dage

Fragt:
Gratis

Finansiering: Tilbydes

SOPIRE Silkedyne bambusvår

Super flot og komfortabel silkedyne fra SOPIRE. Udstyret med bambusvår og produceret af naturens bedste råvarer. Desuden er den allergivenlig.

Levering: 2-5 dage

Returret: 14 dage

Fragt: Gratis

Finansiering Tilbydes

Butterfly Silk - Silkedyne

Allergivenlig og temperaturregulerende silkedyne, der er skabt med den allerbedste Mullberry silke. Fremstillet uden nogen som helst kemikalier.

Levering: 1-3 dage

Returret: 14 dage

Fragt: Gratis

Finansiering Tilbydes ikke

Silkedyner

En god dyne er meget afgørende for, om vi sover godt. Hvis du ikke har den dynetype, der passer bedst til dig, så kan det enten være, at du har det for varmt eller for koldt, og det kan forstyrre din nattesøvn. Det er vigtigt at få en god nattesøvn, da det kan være med til at forbedre livskvaliteten og give mere energi i en travl hverdag. Du er måske i tvivl om, hvilken slags dyne du skal vælge, og det er helt forståeligt. Der er nemlig rigtig mange forskellige at vælge mellem på markedet. Der er både andedunsdyner, gåsedundyner, moskusdyner, fiberdyner, silkedyner og så videre.

Denne artikel vil fokusere på silkedyner, hvor vi vil komme ind på nogle fordele og ulemper ved netop denne type dyne. Vi vil forsøge at give en indikation af, hvem der normalt vælger at købe denne slags dyne samt hos hvilke af vores forhandlere, du kan købe en sådan dyne.

Silkedyne

En af de største fordele ved en silkedyner er, at den er meget temperaturregulerende. Det betyder, at du med en sådan dyne ikke vil vågne svedende op om natten, fordi du har det for varmt. Hertil er det vigtigt at bemærke, at silkefyld kan aflede og absorbere fugt, hvilket er med til at forbedre dit søvnmiljø og holde en behagelig temperatur gennem natten. Endvidere er en silkedyne et rigtig godt valg, hvis man lider meget af allergi. Det er det, fordi silke er et antibakterielt materiale, der er meget åndbart. Det betyder, at du også på denne måde kan opnå et behageligt og mere hygiejnisk søvnmiljø.

Blandt vores forhandlere er det blandt andet Wupti.com, Coopog Søvn og Comfort, der sælger dyner med silkefyld. Hos dem kan du få flere forskellige størrelser til flere forskellige priser, så det burde være muligt at finde en, der passer til dine behov. Silkedyner er kendte for at være tyndere end andre dyner. Herved skal det ikke forstås, at en sådan dyne skal fungere som en sommerdyne, for selvom de er tyndere, så holder de stadig på den samme mængde af varme. Silkedyner har generelt en høj bæreevne, og selve fyldet er meget tættere, og fibrene er meget fine. De er faktisk finere end nogle af de fineste duntyper.

Kvalitet med en silkedyne

Silkedyner kan godt være dyrere end andre dyner med for eksempel dunfyld. Dog vil du få en rigtig god dyne, der kan holde i lang tid. I forhold til dyner vil du ofte komme til at opleve, at jo mere du er villig til at investere i en dyne, jo højere kvalitet og længere levetid vil du også få en dyne med. Det kan også være, at du ikke føler, at en silkedyne er noget for dig, men at du er mere til en andeduns- eller gåsedunsdyne. Sådanne dyner kan du finde hos de fleste af vores forhandlere. Hvis du vil læse mere om, hvordan du vælger den helt rigtige dyne, så kan du læse mere i vores guide om dette i vores dynetest her.

Omtalt i: SN.dkAvisen.dkDagens.dkSøndagsavisen.dk