Helårsdyne

Temprakon® Advance Lun

Temprakon-dynerne er danskproducerede, og den danske produktion er din garanti for, at Temprakon-dynerne er af den højeste kvalitet. Temprakon Advance Lun er velegnet til alle årstider, og er derfor den perfekte helårsdyne.

Levering:
2-5 dage

Returret:
30 dage

Fragt:
Gratis

Finansiering Tilbydes

Ringsted Dun Moskus

Dynen er fyldt med lette og luftige moskusdun, der har den helt specielle egenskab, at de griber ind i hinanden og hænger bedre sammen.

Levering:2-5 dage

Returret: 30 dage

Fragt: Gratis

Finansiering Tilbydes

Snedronningen - Ringsted Dun

Snedronningen dyner er prodoceret af danske Ringsted Dun, som er indbegrebet af kvalitet og gode produktionsvilkår.

Levering: 2-5 dage

Returret: 30 dage

Fragt: Gratis

Finansiering Tilbydes

Butterfly Silk

En helårssilkedyne er som skabt til dig, der ønsker den mest optimale nattetemperatur. Silkedynen er skabt af den allerbedste Mulberry silke.

Levering: 1-3 dage

Returret: 30 dage

Fragt: Gratis

Finansiering Tilbydes

Johan Hefel Cashmere dyne

100% ren cashmere uld fra Himalaya. En let og varm dyne der tilfredsstiller alle sanser. Højeste uldkvalitet som varmer om vinteren og svaler om sommeren.

Levering: 3-7 dage

Returret: 30 dage

Fragt: Gratis

Finansiering Tilbydes

Helårsdyner

Der findes rigtig mange forskellige dyner på markedet, og det kan være svært at finde ud af, hvilken eller hvilke man skal vælge. Dette afhænger meget af, til hvilket formål du skal bruge dynerne. Man kan eksempelvis have brug for dyner derhjemme, i sommerhuset, i campingvognen og så videre. Alt afhængigt af hvor du skal bruge din dyne, kan det være forskelligt, hvilken type dyne du har brug for. Man kan både få vinterdyner, sommerdyner, dobbeltdyner, helårsdyner med flere. I denne artikel fokuserer vi på helårsdyner og vil forsøge at give et overblik over fordele og ulemper ved sådan en dyne samt prøve at beskrive, hvornår man typisk bør vælge sådan dyne.

Det er meget forskelligt, hvor varmt man har det om natten, og derfor er det også forskelligt, hvilken dynetype man skal vælge. På denne måde kan man ikke sige, at der er én slags dyne, der er bedre end andre, da valget kommer meget an på individuelle behov. En helårsdyne vil være et godt valg for folk, der hverken har det vildt koldt om vinteren eller meget varmt om sommeren.

Varme dyner

En sådan dyne kan nemlig holde de fleste varme om vinteren, men samtidig skabe en tilpas temperatur om sommeren. Ved at vælge denne type kan du slippe for at investere i flere forskellige dyner og nøjes med at bruge den samme dyne året rundt, hvilket er en meget stor fordel. Hvis du derimod enten fryser meget om vinteren, eller har det meget varmt om sommeren, så vil det nok være en bedre idé at investere i henholdsvis sommerdyner og vinterdyner.

En helårsdyne kan fås hos flere af vores forhandlere, og her kan du få dem i flere forskellige størrelser. Nogle af de forhandlere, der sælger sådanne dyner er blandt andet Bedre Nætter, Wupti, Søvn & Comfort, Coop og Tinga.dk. Hos disse forhandlere vil du typisk kunne finde helårsdyner i størrelserne 140×200, 140×220, 200×200, 200×220 og 240×220 cm. Derfor kan du være sikker på at kunne finde en dynestørrelser, der passer til dine behov og din seng. Helårsdyner kan både fås som almindelige enkeltmandsdyner og som dobbeltdyner, hvorfor du her også er nødt til at tage stilling til, hvad du helst vil have.

Dyner i forskellige størrelser

Dynerne kan du få i forskellige størrelser, men du kan også få dem med forskelligt fyld. Fyldet kan enten være forskellige former for dun, så som andedun og gåsedun, men du kan også få dyner med fiberfyld. Fiberfyld kan være et rigtig godt valg, hvis man er allergisk over for eksempelvis dun. I forhold til dyner med fiberdun og dyner generelt, er det vigtigt at være opmærksom på, at de billigste dyner, sjældent er de bedste. Især i forhold til fiberdyner er man nødt til at være villig til at investere lidt for at være sikker på at få en dyne af ordentlig kvalitet, der kan holde dig varm året rundt. Hvis man skal bruge den som sommerdyne kan det dog godt lade sig gøre at finde en billigere model, der kan være af god kvalitet. Hvis du vil læse mere om de forskellige dynetyper, kan du læse vores dyneguide her.

Omtalt i: SN.dkAvisen.dkDagens.dkSøndagsavisen.dk