Fiberdyne

Diamant 4-seasons fiberdyne

Lækker og allergivenlig fiberdyne fra Diamant, som er fremstillet af 100 % silikoniserede hulfibre med vår i 100% bomuld. Fiberdynen er Oeko-Tex certificeret, der er garanti for, at produktet er kontrolleret for sundhedsskadelige kemikalier.

Levering:
1-3 dage

Returret:
14 dage

Fragt:
Gratis

Finansiering Tilbydes

Svinedrengen - Lun

Dynen er produceret af det danske brand Ringsted Dun, der i mange år har været danskernes garanti for høj kvalitet, når det kommer til dyner og puder.

Levering:2-8 dage

Returret: 30 dage

Fragt: Gratis

Finansiering Tilbydes

Johan Hefel Outlast® & Maize

HEFEL outlast® & Majs dynen kombinerer fordelene ved den fluffy majs fiber med den innovative Outlast® fiber.

Levering:2-5 dage

Returret: 30 dage

Fragt: Gratis

Finansiering Tilbydes

Fiberdyner

Fiberdyne

Du kan vælge mellem mange forskellige typer af dyner i forskellige størrelser og med forskelligt fyld. Mange vælger fyld med andedun, gåsedun, moskusdun eller silke, men en dyne med fiberfyld kan også være et godt valg. Denne artikel vil beskrive, hvad en dyne med fiberfyld er, og hvilke fordele der kan være ved at vælge en sådan dyne. Det er dog altid vigtigt at huske på, at der er flere forskellige ting at tage højde for, når man skal vælge en ny dyne, og det er ikke kun fyldet, der er det afgørende, selvom det spiller en central rolle.

En god dyne er lig med en god nattesøvn

En god dyne er vigtig, da den kan bidrage til, at man får en bedre nattesøvn. God nattesøvn er blandt andet vigtigt for vores helbred og koncentrationsevner om dagen. Hvis du vågner frisk og ikke er træt, så kan du få mere ud af dagen. Så med en god seng og en god dyne, vil de fleste opleve, at de kan få en god nats søvn. Det er vigtigt, at man vælger en dyne, hvor man føler, at man ligger behageligt med en behagelig temperatur, så man hverken har det for varmt eller koldt.

Når man snakker om dyner med dun, snakker man ofte om bæreevne, der er en indikation af, hvor godt en dyne kan holde på varmen. Dette er ikke helt tilfældet ved fiberdyner, da disse dyner mere efterligner fjer og duns egenskaber. Derfor kan man stadig godt få fiberdyner, der er gode til at isolere og transportere fugt væk.

Fordele ved en fiberdyne

Nogle af de største fordele ved fiberdyner er, at de ofte er billigere end silke- og dundyner. Herudover kan de også vaskes og tørres i tørretumbleren uden at tage skade og miste evnen til at isolere. Det er helt afgørende, at det er muligt at vaske sin dyne, da man på denne måde kan få fjernet skidt, bakterier og husstøvmider ordentligt. En fiberdyne er også et oplagt valg for folk, der lider af allergi, eksempelvis over for dun.

En af de mindre gode egenskaber ved fiberdyner er, at ventilationen ikke er helt lige så god som ved dundyner. Derfor kan sådanne dyner godt føles mere varme. Wupti og Coop tilbyder forskellige fiberdyner til forskellige priser. Du kan både få denne type dyne som helårsdyne, vinterdyne og sommerdyne og i flere forskellige størrelser, så som enkeltmandsdyne og dobbeltdyne. Som før nævnt er denne dynetype ofte billigere, men det er stadig vigtigt ikke bare at vælge den billigste model, men i stedet skal man huske at være opmærksom på dynens kvalitet set i forhold til prisen.

Silkedyner

Når du skal vælge din nye dyne, er det vigtigt at gøre op med dig selv, hvilken temperatur der passer bedst til din krop, når du sover. Hvis du ofte vågner om natten og har det varmt, så vil det måske være bedre at vælge en dyne med silkefyld fremfor en fiberdyne. Ellers kan alternativet være, at du vælger en sommermodel, der netop er udviklet til at kunne bruges, når det er varmt. Du kan læse mere om silkedyner her.

Omtalt i: SN.dkAvisen.dkDagens.dkSøndagsavisen.dk