Dobbeltdyne

Svinedrengen - Lun Ringsted Dun dobbeltdyne

Denne flotte dobbeltdyne har målene 200x200 cm og fyldt med Moskusdun med edderdunslignende egenskaber, hvilket vil sige at dunene har egenskaber ved at gribe ind i hinanden, og derved hænger sammen. Fremstillet af danske Ringsted dun. Udstyret med 100% bomuldssatin og er vaskbar ved 60 grader. Kan desuden godt tørretumbles.

Levering:
2-5 dage

Returret:
30 dage

Fragt:
Gratis

Finansiering: Tilbydes

Temprakon® Advance Varm

Dobbeltdyne fra danske Temprakon® med målene 200x220 cm. Her får du en temperaturregulerende dyne, som sikrer en god nattesøvn.

Levering: 5-7 uger

Returret: 30 dage

Fragt: Gratis

Finansiering Tilbydes

Nordisk Fjer sanitized luksus dyne

Her får du en allergivenlig dobbeldyne fra Nordisk Fjer, der er fremstillet af 100% silikoniserede hulfibre med vår i 100% bomuld.

Levering: 1-3 dage

Returret: 14 dage

Fragt: Gratis

Finansiering Tilbydes

HEAVEN by BN - Lun 200x220

Dansk produceret helårsdyne fyldt med 100% gåsedun og bolster i bomuld. Denne dobbeltdyne er vaskbar ved 60 grader og kan tørretumbles.

Levering: 2-5 dage

Returret: 30 dage

Fragt: Gratis

Finansiering Tilbydes

SOPIRE Luxury helårs dobbeltdyne

Med denne lækre dyne fra SOPIRE får du en 100% håndlavet dyne med ægte langfibret Mulberry silke. Våret er i 100% Dobby-vævet bomuld.

Levering: 1-3 dage

Returret: 14 dage

Fragt: Gratis

Finansiering Tilbydes

Dobbeltdyner

Hvis du står og mangler en ny eller flere nye dyner, vil du opdage, at der findes rigtige mange forskellige typer af dyner på markedet. Det kan både være enkeltdyner og dobbeltdyner. Disse typer af dyner kan endvidere fås med flere forskellige typer af fyld, så der er flere ting, man skal tage stilling til, inden man køber en ny dyne. I denne artikel vil vi beskrive dobbeltdyner, hvor vi vil komme ind på forskellige fordele og ulemper ved denne type. En dobbeldyne kan fås i flere forskellige størrelser, og disse størrelser vil vi også beskrive nærmere. På denne måde kan du få et indblik i, hvem der typisk har brug for en dobbeltdyne og hvorfor.

Dobbeltdyne

En dobbeltdyne er en dyne, der normalvist er dobbelt så stor som en enkeltdyne. Alle mennesker er forskellige, så derfor kan man ikke sige, at der er én dynetype, der er bedre end andre, da det er meget individuelt fra person til person. Især valget i forhold til, om man skal have en dobbeltdyne eller ej, er meget individuelt. En sådan dyne vil være et godt valg, hvis du sover alene i en større seng og godt kan lide at pakke dig godt ind under din dyne. Det kan også være et rigtig godt valg for parret, der godt kan lide at sove under samme dyne eller at sove tæt.

På denne måde kan man se, at valget kommet meget an på, hvilket behov man har. Det kommer også meget an på, hvor varmt man har det om natten. Det er en dårlig idé at sove under samme dyne som sin partner, hvis man i forvejen har en tendens til at få det varmt om natten. Hvis dette er tilfældet, så vil det som regel være en bedre løsning at købe enkeltmandsdyner.

Dobbeltdyne i forskellige størrelser

En dobbeltdyne kan man også få i flere forskellige størrelser, så derfor er dette også noget, man skal tage stilling til. Denne type dyne kan man hos de fleste af vores forhandlere få i størrelserne 200×200, 200×220 og 240×220 cm. Derfor burde det være muligt at finde en dyne, der passer til din og sengens størrelse.

Når man skal vælge størrelse, bliver det anbefalet, at man vælger en dyne, der er 30 cm længere, end man selv er. Det bliver anbefalet, så man undgår, at tæer, skuldre og nakke ikke bliver dækket af dynen. Dette kan gøre, at man kan opleve at få træk eller komme til at fryse. Dette er dog igen meget individuelt.

Dobbeltdyner kan også fås med flere forskellige slags fyld. Hos vores forhandlere kan du blandt andet vælge mellem gåsedunsdyner, andedunsdyner, mokusdyner, fiberdyner og silkedyner. Valget af fyld i dynerne er vigtigt i forhold til bæreevnen og dynens evne til at holde dig varm. Dette kan du læse mere om i vores dyneguide her: Dyneguide

Sidst, men ikke mindst, er det også værd at overveje prisen, når du skal købe en dobbeltdyne. Pris og kvalitet hænger nemlig oftest sammen, så jo dyrere en dyne, du køber, jo bedre kvalitet og bæreevne vil du som regel få.

Omtalt i: SN.dkAvisen.dkDagens.dkSøndagsavisen.dk