Billige dyner

BALANCE by BN - Sval 140x200

Denne flotte og billige dyne fra Bedre Nætter er en billig dyne, der er egnet til de lidt varmere måneder herhjemme. Dynen er dansk-produceret og er en del af Bedre Nætters egen dyneserie. Dynen kan sagtens vaskes på 60 grader og kan desuden også godt holde til en tur i tørretumbleren.

Levering:
2-5 dage

Returret:
30 dage

Fragt:
Gratis

Finansiering: Tilbydes

Helårsdyne - Læsø Garnspinderi

Her får en rigtig god temperaturregulerende ulddyne lavet af Læsø Garnspinderi. De er kendt for, at lave kvalitetsprodukter herunder også dyner.

Levering: 1-3 dage

Returret: 14 dage

Fragt: Gratis

Finansiering Tilbydes

Svinedrengen - Ringsted Dun dyne

Produceret af danske Ringsted Dun, som sikrer den høje kvalitet. Selvom kvaliteten er i top, så kan denne dyne også erhverves til en ganske fornuftig pris.

Levering: 2-5 dage

Returret: 30 dage

Fragt: Gratis

Finansiering Tilbydes

Billig dyne

Det handler ikke kun om at have en god seng med gode madrasser, hvis du vil sove godt. Din dyne er også meget vigtig for din søvn, og derfor er det også nødvendigt at tænke over, hvilken du køber og ikke bare finde billige dyner. To af de vigtigste aspekter, når du skal købe en ny dyne, er fyldet i dynen og størrelsen på dynen. Nogle af de mest populære typer af fyld er fiber, moskusdun, andedun og gåsedun. Moskusdun og andedun kan minde meget om hinanden, men moskusdun fylder noget mere, og det kan derfor sikre dig en bedre varme. Fiberdyner er med kunstigt fremstillet fyld, og nogle mener, at denne type ikke er af lige så god kvalitet som naturligt fyld. Dog vil fiberdyner være et rigtig godt valg, hvis man er allergisk over for dun.

Man kan få dyner i flere forskellige størrelser og prisklasser. Prisen afhænger som regel af størrelsen samt fyldet. Hos flere af vores forhandlere kan du finde dyner i flere forskellige størrelser og med flere forskellige typer af fyld og bæreevne. Du kan også finde både billige dyner og dyrere dyner. Derfor kan du være sikker på at kunne finde en dyne, der passer til dig. Nogle af de forhandlere, der handler med dyner, er Bedre Nætter, Wupti.com, Sovn-comfort.dk og Coop.

Hos disse forhandlere kan du både finde dobbeltdyner og enkeltmandsdyner samt sommerdyner, vinterdyner og helårsdyner. Prisen på disse dyner varierer i forhold til, hvad du vælger. Hvis du køber en dyne med dun, som er det mest almindelige, så vil prisen også afhænge af, hvor stor en procentdel dun, der er i dynen. Hos eksempelvis Bedre Nætter kan du få fyld med 80%, 90% og 100% dun. Hvis dynen har 80% dun, vil resten af fyldet være almindelige fjer, og det betyder, at det er billigere dyner. Du kan se Bedre Nætters udvalg af dyner her.

Hos Soveland.dk kan du også være heldig at finde billige dyner. Soveland.dk har eksempelvis et decideret dyne outlet, hvor de sælger ud af dyner, der udgår fra deres sortiment. Her kan du altså finde billige dyner, der stadig er af meget høj kvalitet.

Sengetid.dk har de også et outlet. Det er ikke decideret til dyner, men det er værd at tage et kig på, hvis der eksempelvis skulle være billige dyner derinde. Det outlet kan du se her.

Så selvom pris og kvalitet ofte hænger sammen i forhold til dyner og deres fyld, kan det godt lade sig gøre at finde billige dyner af god kvalitet. Så det er bare med at holde øje med forhandlernes hjemmesider og se, om der er nogle penge at spare. Valget af dynetype er som før nævnt meget individuelt, men hvis du vil læse mere om, hvordan du kan vælge den helt rigtige dyne, så kan du læse om dette og se eksempler på nogle af modellerne på markedet ved at læse vores dyneguide, som du kan finde her: Dyneguide

Omtalt i: Avisen.dkDagens.dk