Billige dyner

Find en billig dyne blandt nogle populære modeller hos udvalgte forhandlere.

Balance

Denne flotte og billige dyne fra Bedre Nætter er egnet til de lidt varmere måneder herhjemme. Dynen er dansk-produceret og er en del af Bedre Nætters egen dyneserie. Dynen kan sagtens vaskes på 60 grader og kan desuden også godt holde til en tur i tørretumbleren.

✅ Levering
1-3 dage

✅ Returret
30 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Cool comfort dyne

En lækker dyne som har kølende effekt. Derudover kommer den med et bomuldsbetræk i 100 % bomuld med Paradies Dryfix overflade.

✅ Levering
10-20 dage

✅ Returret
30 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Mayan

Mayan er udviklet til den ressourcebevidste kunde. Du får en dyne i god kvalitet, som er Svanemærket og derfor meget miljøbevidst.

✅ Levering
1-3 dage

✅ Returret
30 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Butterfly Silk

En temperaturregulerende og åndbar dyne, som giver god komfort. Silkedynen giver dig den bedste nattesøvn, fordi kroppen ånder bedre.

✅ Levering
1-2 dage

✅ Returret
14 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Ringsted Dun Moskus 600 g

Denne dyne er udviklet til at give en bedre søvn. Her er der udelukkende brugt materialer af allerhøjeste kvalitet.

✅ Levering
1-2 dage

✅ Returret
90 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Alice

Denne dyne har en særdeles god fyldkraft, takket være de ekstra store gåsedun. Svarer til en bæreevne 12 på den danske skala.

✅ Levering
10-20 dage

✅ Returret
30 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

ProSleep Andedun

Sval dyne som er et oplagt valg, hvis du ofte har det varmt om natten. Den er danskproduceret i topkvalitet for optimal komfort.

✅ Levering
1-2 dage

✅ Returret
90 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Billig dyne

Det handler ikke kun om at have en god seng med gode madrasser, hvis du vil sove godt. Din dyne er også meget vigtig for din søvn, og derfor er det også nødvendigt at tænke over, hvilken du køber og ikke bare finde billige dyner. To af de vigtigste aspekter, når du skal købe en ny dyne, er fyldet i dynen og størrelsen på dynen. Nogle af de mest populære typer af fyld er fiber, moskusdun, andedun og gåsedun. Moskusdun og andedun kan minde meget om hinanden, men moskusdun fylder noget mere, og det kan derfor sikre dig en bedre varme. Fiberdyner er med kunstigt fremstillet fyld, og nogle mener, at denne type ikke er af lige så god kvalitet som naturligt fyld. Dog vil fiberdyner være et rigtig godt valg, hvis man er allergisk over for dun.

Man kan få dyner i flere forskellige størrelser og prisklasser. Prisen afhænger som regel af størrelsen samt fyldet. Hos flere af vores forhandlere kan du finde dyner i flere forskellige størrelser og med flere forskellige typer af fyld og bæreevne. Du kan også finde både billige dyner og dyrere dyner. Derfor kan du være sikker på at kunne finde en dyne, der passer til dig. Nogle af de forhandlere, der handler med dyner, er Bedre Nætter, Sengetid, Soveland og Coop.

Hos disse forhandlere kan du både finde dobbeltdyner og enkeltmandsdyner samt sommerdyner, vinterdyner og helårsdyner. Prisen på disse dyner varierer i forhold til, hvad du vælger. Hvis du køber en dyne med dun, som er det mest almindelige, så vil prisen også afhænge af, hvor stor en procentdel dun, der er i dynen. Hos eksempelvis Bedre Nætter kan du få fyld med 80%, 90% og 100% dun. Hvis dynen har 80% dun, vil resten af fyldet være almindelige fjer, og det betyder, at det er billigere dyner. Du kan se Bedre Nætters udvalg af dyner her.

Hos Soveland.dk kan du også være heldig at finde billige dyner. Soveland.dk har eksempelvis et decideret dyne outlet, hvor de sælger ud af dyner, der udgår fra deres sortiment. Her kan du altså finde billige dyner, der stadig er af meget høj kvalitet.

Sengetid.dk har de også et outlet. Det er ikke decideret til dyner, men det er værd at tage et kig på, hvis der eksempelvis skulle være billige dyner derinde. Det outlet kan du se her.

Så selvom pris og kvalitet ofte hænger sammen i forhold til dyner og deres fyld, kan det godt lade sig gøre at finde billige dyner af god kvalitet. Så det er bare med at holde øje med forhandlernes hjemmesider og se, om der er nogle penge at spare. Valget af dynetype er som før nævnt meget individuelt, men hvis du vil læse mere om, hvordan du kan vælge den helt rigtige dyne, så kan du læse om dette og se eksempler på nogle af modellerne på markedet ved at læse vores dyneguide, som du kan finde her: Dyneguide