Velour daybeds

Pris
Pris - slider
Pris - inputs
Lagerstatus
Lagerstatus
Farve
Farve
Vis alle
Forhandler
Forhandler
Vis alle
0 produkter
Vi kunne ikke finde nogle produkter, der matcher din filtrering

Indholdsfortegnelse

Skab hverdagsluksus med en velour daybed

Mange forskellige daybeds har efterhånden fundet vej ind i danskernes hjem, da det netop er et møbel med mange forskellige funktioner. En daybed, der især har set dagens lys i Danmark, er en velour daybed i den klassiske mørkeblå farve.

Stilfuldt og multifunktionelt møbel

En daybed er et fleksibelt og multifunktionelt møbel, der kan bruges stort set alle steder i dit hus eller din lejlighed. En daybed kan anvendes som en lille sofa / sovesofa i din bolig, ligesom den kan fungere som en behagelig gæsteseng eller en praktisk bænk, hvor du kan sidde og tage sko på. Faktisk er det kun fantasien, der sætter grænser.

Brug den som ekstra seng eller til siddepladser

Desuden egner en daybed sig også vældig godt til det moderne børne- og teenageværelse til overnattende gæster eller blot som en ekstra siddeplads. En daybed kan også være med til at skabe en hyggelig stemning i dit rum, hvis du for eksempel har et tomt hjørne eller generelt mangler flere bløde siddepladser.

Simpelt og klassisk design

Oftest har daybeds et meget simpelt og klassisk design, der passer ind i de fleste hjem. Som regel måler en daybed 200 cm i længden og 80 cm i bredden eller mindre – de er meget sjældent større end det. En daybed har altså samme størrelse som en enmandsseng og egner sig derfor også godt som en weekendseng eller en gæsteseng til kontoret.

Derudover følger der som regel en lille pude med i en af enderne, hvor man kan hvile hovedet eller lægge benene op efter en lang dag. De fleste daybeds kommer med enten solide ben i metal eller smukke, slebne ben i træ – oftest i en helt lys eller mørk farve.

Den klassiske blå velour daybed

Den helt klassiske er den dybe blå velour daybed, der er til at finde i mange danske hjem i øjeblikket. En velour daybed skaber en moderne atmosfære og kan også findes i mange andre flotte farver end mørkeblå – for eksempel dybgrøn, støvet rosa og karrygul.

Gå med farver eller mere rolige udtryk

Velour giver også en daybed et mere afslappet look end for eksempel en daybed i læder eller bambus. Er du ikke til en velour daybed i en spændende farve som højrød eller karrygul, findes der også mere sikre valg som for eksempel flaskegrøn, mørkeblå og sort. De mere iøjnefaldende farver kan være med til at skabe et modigt og moderne look, mens de mere klassiske farver egner sig bedre til et stilrent og eksklusivt udtryk.

Med velour skaber du en luksuriøs atmosfære og giver et ekstra pift til hverdagen. Foruden den luksuriøse atmosfære er en daybed i velour også lækker og blød at sidde og ligge i, og du er garanteret en daybed, der bliver et hit både blandt venner og familie.

Daybed i holdbare materialer

Velour kan føles vovet og modigt, især fordi det kommer i mange forskellige og spændende farver, men formår man at style en velour daybed rigtigt, kan den passe ind i stort set alle hjem.

Desuden er velour et meget slidstærkt stof, og en daybed betrukket med velour kan altså klare lidt af hvert – også selvom du har små børn eller kæledyr. Velourstof har desuden også en skinnende effekt og kan sætte et personligt præg på din bolig, uanset hvilken farve du vælger, eller hvor end du placerer den. En velour daybed kommer i mange forskellige prisklasser og styles, så alle kan være med.

Forfatter