Daybed 180 cm

Nedenfor har vi samlet nogle bud på nogle af de bedste, billigste eller mest populære daybeds på 180 cm. Læs også mere om forskellige daybeds i denne størrelse længere nede.

Fuhrhome Milan

Denne lækre daybed kommer i et flot design, og fremstår i en rustik lysebrun farve. Alt i alt en super flot daybed i smuk retro look, som fås til en rigtig god pris. Praktisk valg til både stuen, soveværelset eller entreen.

✅ Levering
3-8 dage

✅ Returret
365 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Menu - Align

Praktisk og velskabt daybed, som kan integreres i forskellige rum i hjemmet. F.eks. som bænk i entrén, eller som en ekstra sofa i stuen.

✅ Levering
10-14 dage

✅ Returret
30 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Innovation Living - Napper

Flot grå daybed med stofbetræk og ben i lakeret egetræ. Den er fremstillet med pocketfjedre, så du får en blød affjedring, og således god komfort.

✅ Levering
3-8 dage

✅ Returret
14 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Georgia

Brug Georgia daybed i stuen i stedet for den traditionelle sofa. På denne måde skabes et frisk og moderne udtryk, for et frisk pust i hverdagen.

✅ Levering
1-3 dage

✅ Returret
14 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Bronx

Elegant daybed inklusiv pude betrukket i sort kunstlæder og kommer med ben i naturtræ. Den tilfører stuen et moderne og enkelt udtryk.

✅ Levering
1-3 dage

✅ Returret
14 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Unit10

Højkvalitets daybed udstråler ro, design og håndværk. Her får du en daybed i højeste kvalitet fremstillet i massiv eg, samt med tekstil betræk.

✅ Levering
5-10 dage

✅ Returret
14 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Bergen

Bergen kommer med et betræk i mørkegrøn inklusiv nakkepude med stropper i sort kunstlæder. En flot og simpel løsning, som passer til de fleste hjem.

✅ Levering
3-8 dage

✅ Returret
14 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Daybed 180 cm  

Vi danskere har virkelig taget de moderne daybeds til os. Faktisk er daybeds mere populære, end de nogensinde har været. Det innovative møbel byder også på et væld af muligheder, og derfor passer møblet ind i nærmest alle hjem.

Overvej dit eget behov for en daybed

Typisk vil daybed’ens design have en betydning for, hvordan den egner sig bedst i brug – og her kan du bruge møblet til alt fra legepuder og siddemøbler til senge og sofaer.

Især daybeds på 180 cm er et populært valg. Her får du uden tvivl den største fleksibilitet og de fleste brugsmåder. Læs med her på siden og bliv meget klogere på alt om den lækre daybed på 180 cm. Efter at have læst artiklen er vi helt sikre på, at du forelsker dig fuldstændig i det inspirerende møbel – og at det vil krible i dine fingre efter at få fat i en daybed selv.

Daybeds på 180 cm i høj kvalitet er et must

Når du skal vælge en daybed på 180 cm, er det for mange vigtigt at vælge en daybed af høj kvalitet. Har du et ønske om, at møblet skal bruges meget i hverdagen, eller at det skal holde sig flot de næste mange år, er den høje kvalitet et must. Billige daybeds på 180 cm kan sagtens bruges – men ofte hænger kvalitet og pris altså sammen.

For at afgøre kvaliteten af en daybed er der forskellige aspekter at holde øje med. Har du et ønske om at bruge daybed’en som en gæsteseng eller hvilesofa, skal komforten af madrassen være høj.

Kig på komforten

Madrasser af billig og dårlig kvalitet vil ikke være behagelig at ligge eller sidde på – og så er den ellers enkle og funktionelle daybed nærmest ubrugelig. Sørg derfor for at vælge en daybed med en komfortabel madras, der hverken er for tynd eller for hård.

Eller vælg ud fra design

Skal daybed’en i stedet bruges som en ekstra siddeplads i udestuen, entréen eller kontoret, er komforten ikke helt så vigtig igen. Her gælder det i stedet om at vælge en stilren daybed, der kan holde til at blive brugt. Både ben og stel skal være robust, sådan det tåler at blive brugt. Det nytter ikke noget, at daybed’en er vakkelvorn, hver gang en person sætter sig derpå.

Få den perfekte lur på en daybed på 180 cm

Daybeds på 180 cm er én af de større daybeds på markedet. Du skal derfor have god plads i rummet for at daybed’en kommer til sin fulde ret – men du har nu også skabt det perfekte sted til at tage en lur.

Det elegante møbel er med sin lange størrelse nemlig med til at lokke dig til at tage et hvil. Dette er perfekt efter en lang arbejdsdag, hvor kroppen trænger til at blive strækket godt ud.

Med en daybed på 180 cm vil du derudover have god mulighed for at invitere gæster på en overnatning. Den funktionalistiske daybed kan nemlig også nemt transformeres til en gæsteseng. Læg blot lagen på daybed’en og tilføj en hovedpude og dyne. Nu vil dine gæster have et sted at sove, som endda er særdeles behagelig.

Tilføj ekstra komfort til gæsterne ved at lægge en topmadras ovenpå.