Daybeds

Pris
Pris - slider
Pris - inputs
Lagerstatus
Lagerstatus
Farve
Farve
Vis alle
Forhandler
Forhandler
Vis alle
0 produkter
Vi kunne ikke finde nogle produkter, der matcher din filtrering

Indholdsfortegnelse

Daybed

Daybeds er mere og mere at se i nutidens boligindretning, og dette er da også med god grund. Daybeds byder nemlig på et væld af funktioner – samtidig med de tilføjer et stilrent element til indretningen.

Indretningsmulighederne er mange, og derfor får du stor fleksibilitet med en daybed. Møblet er nemlig yderst brugbart i både soveværelset, gæsteværelset, entréen og stuen – det er nærmest kun fantasien, der sætter grænser.

Find en flot daybed til dit hjem

Har du endnu ikke udforsket daybed’ens mange funktioner, er du landet det helt rette sted. Nedenfor giver vi dig nemlig den ultimative guide om det populære møbel. På denne måde får du alt den rette viden omkring den smukke daybed – og du bliver helt klar til at tilføje møblet til dit eget hjem.

Læn dig godt tilbage og lad dig forføre af daybed’ens fantastiske fordele. Vi er helt sikre på, at du efter denne guide vil være fuldstændig hooked på at tilføje en daybed til din personlige indretning af hjemmet.

Daybed tilbud – hold øje med diverse forhandlere

Er du i tvivl om, hvad du skal bruge en daybed til rent funktionelt, vil du have mange muligheder. En daybed er nemlig et komfortabelt møbel, der er et miks af en 2-personers sofa og en seng.

Derfor er en daybed det oplagte sted at slappe af efter en lang arbejdsdag – uanset om du ønsker at tage en lille middagslur eller blot strække kroppen ud efter en lang arbejdsdag. For mange er den 2-personers sofa nemlig for kort til dette formål, samtidig med sengen er beregnet til nattens søvn og ikke kortere lure.

Muligheder i alle prisklasser

Priserne for en daybed varierer meget fra brand til brand. Du kan købe en billig model, som samtidig er særdeles flot og funktionel. Du kan også vælge at investere i møblet og købe dyrt design i stedet.

Her vil der være tale om en god investering, da du får et kvalitetsmøbel, der kan gå i arv i flere generationer. Det er op til dig og dit budget at afgøre, hvad prislejet for netop din kommende daybed bør være.

Løbende gode tilbud hos forhandlerne

Heldigvis sørger diverse forhandlere for løbende at sætte de populære daybeds på tilbud. Det betyder, at du fra tid til anden får mulighed for at gøre gode besparelser. Herved kan du få fingrene i en dyrere daybed, end dit budget normalt ville række til.

Det er en god idé at holde øje med de forskellige forhandleres tilbud, sådan du er klar til at slå til, når det rette tilbud melder sig. Hvem ved – måske du er heldig at købe din drømme-daybed til en super skarp tilbudspris.

Ønsker du altid at gøre det bedste køb? Så sørg for at læse grundige tests online inden køb – eventuelt vores store kontinentalseng test. Alternativt har vi lavet en store sengeguide her.

Billig daybed – gode muligheder for prisvenlige daybeds

Det er ikke alle, der har råd til at kaste mange penge efter indretningen af hjemmet – og selvom du måske har råd, ligger dine prioriteringer nødvendigvis ikke heri. Dog er der gode nyheder, for du kan sagtens købe en billig daybed, som fortsat er funktionel og flot.

Dette er ideelt for dig, der netop ikke har et ønske om at bruge mange penge på møblet, men som stadig ønsker at nyde godt af daybed’ens mange fordele.

En god ide at undersøge markedet

I spørgsmålet om at finde en billig daybed skal du naturligvis researche området godt. Der findes et væld af forhandlere både online og fysisk, der sælger de stilede daybeds.

Udforsk de forskellige muligheder for at være sikker på, at du finder den bedste daybed til den billigste pris. Du finder masser af daybeds til faste laver priser hos diverse forhandlere, og du kan også være heldig at finde en dyrere daybed på tilbud.

Den billigste er ikke altid det bedste valg

Uanset hvordan du finder en billig daybed, er det vigtigt, at du ikke går alt for meget på kompromis med komforten. Især ikke hvis du har et ønske om at anvende daybed’en som et sted til afslapning og hvil. Her er det væsentligt, at den billige daybed stadig har en blød madras og yder dig god komfort.

Er det primære formål med daybed’en i stedet at fungere som et moderne indretningselement, er komforten naturligvis ikke så relevant igen.

Lille daybed – til dig, der ikke har meget plads

Selvom din bolig er lille, og pladsen derfor er trang, betyder det ikke, at du ikke kan nyde godt af det populære møbel. Daybeds fås nemlig i forskellige størrelser – store som små – og der er dermed også daybeds til mindre boliger. Du kan både vælge en lille daybed, der er lille i hele sin størrelse, eller en foldbar daybed. Du kan også læse mere om pladsbesparende møbler.

En foldbar daybed giver flere muligheder

Med den foldbare daybed kan møblet tages frem efter behov og efterfølgende gemmes væk igen. Dette er virkelig smart i boliger, hvor der ikke er plads til at have daybed’en stående fremme hele tiden.

De små daybeds er oplagte at bruge på børneværelset eller gæsteværelset. Den lille størrelse vil nemlig ikke have betydning for børnene, hvis ben alligevel ikke er så lange. Herved kan børnene sagtens få sig en god lur – eller sove der hele natten.

Er der børn i familien, er det en god idé at placere en lille daybed i ekstraværelset. På denne måde indrettes et hyggeligt sted for børnene, som de i den grad nyder godt af, når de er på besøg hos bedsteforældrene, tanterne eller onklerne.

Gør plads til ekstra siddepladser

Vælger du en lille daybed, vil den også kunne bruges som en ekstra siddeplads. Placer den lille daybed i entréen eller i stuen og gør plads til ekstra siddepladser. Især det at stille en lille daybed i entréen er en fordel.

Her får du nemlig et behageligt sted at sætte dig, når det er tid til at tage sko på – og det er også et oplagt sted at sætte børnene op på, når de skal hjælpes i tøjet. Udover den ekstra siddeplads får du virkelig en smart tilføjelse i indretningen, der ser meget flot ud. Har du brug for indretningsidéer til små kvadratmeter? Så læs med her.

Madras til daybed – skift look og hårdhed

De fleste daybeds sælges samlet i ét, hvor du altså både får selve daybed’en samt madrassen hertil. Dette er et nemt køb, da du hurtigt kan tage daybed’en i brug.

Dog findes der også mange daybeds, hvor madrassen dertil sælges separat. Ved disse køb får du stor valgfrihed i forhold til design, og du kan bedre tilpasse daybed’ens stil præcis efter din boligs indretning. Ofte vil disse typer køb være dyrere end ved køb af daybed og madras samlet i ét.

Skift madras og tilpas til dit hjem

Du kan også skifte look på dit hjems eksisterende daybed ved at købe en ny madras til daybed’en. Dette er ideelt for dig, der længe har haft en daybed stående i hjemmet og nu trænger til fornyelse.

Udskift den gamle madras med en ny madras af uld eller læder og få følelsen af at få fingrene i et helt nyt stykke møbel til hjemmet. Er du kreativ og god med dine hænder, kan du faktisk også lave din helt egen madras til daybed.

Få bedre komfort med en ny madras til din daybed

Slutteligt er udskiftning af daybed’ens madras også oplagt for dig, som er træt af din eksisterende daybeds komfort. Måske du har købt en daybed, hvis madras simpelthen er for hård til, at det er behageligt at ligge og sidde på den.

I stedet for at skulle købe en helt ny daybed, kan du i mange tilfælde blot nøjes med at købe en ny madras. Her gælder det så om at være ekstra opmærksom på den nye madras komfort og kvalitet. På denne måde minimerer du risikoen for at ende i samme problem som før.

Daybed grå, sort, lyserød, hvid, træ, gul – mulighederne er uendelige

Det fantastiske ved daybeds – og så mange andre møbler i hjemmet – er, at du har stor valgfrihed i forhold til daybed’ens udtryk. Daybeds fås i et væld af farver, og vi vil vove påstå, at de faktisk findes i alle verdens farver. Det betyder, at du nemt finder en daybed, som passer præcis ind i dit hjems udtryk – uanset om du er til grå daybeds eller masser af farver.

Vælg daybed ud fra din indretning

Når du skal vælge daybed’ens farve, skal du tage et grundigt kig i indretningen af dit hjem. Hvor skal daybed’en stå? Skal den tiltrække masser af opmærksom og fungerer som et statement? Eller skal daybed’en i stedet blende smukt ind i den eksisterende indretning?

Ønsker du, at din nye daybed blot harmoniserer med de andre møbler, er det en god idé at vælge farver, der i forvejen går igen. Især træ, beige, råhvid og grå daybeds passer ind i langt de fleste stilarter.

Skab kontrast med nye farver

Ønsker du derimod at lade din nye daybed træde frem i indretningen, gælder det om at være modig i dit farvevalg. Gul, blå, mørkegrøn, pink, orange og lignende er alle sammen farver, der vil skabe blikfang. Vælg med fordel en af disse farver og brug daybed’en som en central del af indretningen. Dette er både flot i entréer, stuer og soveværelser.

Vær ikke bange for at vælge forkert – passer farvevalget ikke helt som beregnet, kan du altid fokusere på at justere den eksisterende indretning, således daybed’ens smukke farver komplimenteres. Skab mere balance i din indretning ved brug af pyntepuder i harmonerende farver.

Kort daybed eller lang daybed?

Som nævnt tidligere findes daybeds i et væld af forskellige størrelser. Derfor kan det være svært at finde ud af, hvilken størrelse du bør vælge. Her gælder det om at overveje dine behov nøje.

Hvor skal daybed’en placeres? Er planen, at den nye daybed skal stå i en mindre entré, vil en kort daybed ofte være at fortrække. Her optager daybed’en ikke for meget plads, samtidig med den fungerer som en ekstra siddeplads til at få sko og udendørs tøj på.

En daybed i soveværelset?

Er planen derimod, at daybed’en skal stå i soveværelset, er lange daybeds klart at foretrække. Her er det især moderne at placere den lange daybed for enden af sengen. Dette giver et smukt udtryk i rummet, hvor det ser ud som om, at sengen forlænges på elegant vis.

Der skabes altså en glidende overgang fra seng til gulv – og dette er yderst smagfuldt. Tilføj dekorative pyntepuder og plaider derpå og opnå en hyggelig atmosfære i rummet.

Uanset hvilken størrelse daybed du vælger, vil daybed’en være med til at skabe et afstressende univers. Specielt ved tilføjelse af store og bløde puder vil daybed’en virke lokkende – både til et mindre hvil, en lur eller blot en behagelig siddeplads. Med store puder vil det også være muligt at stille daybed’en opad en væg. Her vil møblet fungerer som en sofa eller ekstra stor lænestol, hvor du får mulighed for at hygge med en god bog eller en kop kaffe.

Vælg daybed efter din boligstil

Som du kan høre, findes der et væld af forskellige daybeds at vælge i mellem. De har alle forskellige størrelser, farver og design – og derfor er det vigtigt, at du overvejer dine behov. Dette er især også i forhold til daybed’ens udtryk. Stilarten skal passe ind i din resterende indretning, hvis du ønsker at skabe det mest balancerede udtryk.

Tag chancen med en anderledes daybed

Du kan naturligvis også skifte stilart og vælge en helt anden form for daybed end din eksisterende indretning – men så bør du sørge for at foretage småjusteringer for at skabe harmoni.

Bærer din boligs indretning præg af et retro-inspireret look, vil en retro-daybed altså være det bedste valg. Her vil daybeds af flet eller træ med unikke mønstre samt madrasser i babyblå, rusten orange, støvet rosa eller velour være yderst passende. Sådanne daybeds vil gå hånd i hånd med enhver retro-indretning.

Er boligens indretning i stedet med fokus på det elegante, er det bedre at gå en helt anden vej. Hvide, sorte eller grå daybeds med madrasser af læder eller mønstret stof oser af elegance, og disse valg vil derfor være langt mere passende.

Find din egen stil

Det gælder altså om at finde en komplimenterende daybed, hvad end din indretning er inspireret af retro, elegance, romantik, minimalisme, det industrielle og så videre. Både selve daybed-møblet og madrassen dertil har noget at sige i forhold til møblets udtryk, og derfor skal du være opmærksom på begge aspekter.

På denne måde er der ikke kun fokus på det funktionelle aspekt af daybed’en, men i høj grad også det designmæssige.

Tag daybed’en med udenfor til udendørs afslapning

Daybeds er designet til at fungere som et indendørs møbel – men det betyder ikke, at du er begrænset til kun at anvende din daybed indenfor. Du kan sagtens stille daybed’en udenfor i løbet af sommeren og dermed få en afslappende plads i solen eller skyggen.

Nyd kølige briser, blomsterduft og fuglesang, alt mens du ligger behageligt på din flotte daybed. Det samme gør sig gældende på lune forårs- og efterårsaftner – husk masser af puder og tæpper for ekstra varme og hygge.

En daybed kan også stå udenfor – men vær opmærksom

Vælger du at tage din daybed med udenfor, er det naturligvis vigtigt, at du behandler daybed’en godt. Gør du ikke det, vil møblets levetid forringes, hvilket især er synd ved dyre daybeds. Placer helst din daybed på terrasser eller fliser. Sættes daybed’en i græs, vil den hurtigt blive beskidt og eventuelt tage skade af jorden. Sørg også for at tage daybed’en med ind igen efter brug. Den må ikke stå udenfor natten over, da dug og eventuel frost igen er med til at tage på kvaliteten.

Har du en udestue, vil det ligeledes være oplagt at indrette udestuen med en stilet daybed. Her vælger du selv, om daybed’en skal stå frit, eller om den skal stå opad en væg. Fritstående daybeds giver masser af luft i rummet og er en perfekt måde at udnytte rummets mange kvadratmeter.

Stiller du i stedet din daybed opad væggen, vil du med et par komfortable puder have skabt en mindre sofa. Dette er oplagt i udestuer, hvor det kniber med siddeplads – både i hverdagen og ved besøg af gæster.

Et moderne og stilet helle i hjemmet

Der hersker ingen tvivl om, at daybeds i dag er populære indslag i boligindretningen. Det er da også til at forstå, da daybed’en er et møbel, der er et moderne og stilet helle i hjemmet. Når det er for sent eller tidligt at lægge dig i din seng, er daybed’en det oplagte valg.

Skab en god og afslappende hyggekrog

Når du skal strække kroppen ud efter en lang arbejdsplads, er daybed’en det perfekte sted. Når du skal læse hyggelige historier højt for børnene, læse en god bog for dig selv eller nyde en kop kaffe – så er daybed’en igen det skønneste valg.

Daybed’en kan altså det hele. Det er det perfekte spot for ren afslapning og hygge på alle tidspunkter af dagen og natten – samtidig med det er et elegant og moderne møbel. Vælg den daybed, der bedst passer til dine behov og indretning, og lad dig hurtigt forelske i det stilrene møbel. Uanset om du ønsker en daybed med knald på farverne eller et diskret udtryk, vil du finde en passende daybed.

Kan også bruges som sofa

Er det planen at bruge daybed’en som en velfungerende sofa, bør du sørge for at vælge en større daybed. Suppler med store puder og stil daybed’en opad væggen, hvorefter en unik og flot sofa er skabt.

Ønsker du i stedet at bruge daybed’en som en hyggekrog, vil en kort daybed sagtens kunne klare arbejdet. Igen er det en god idé at tilføje masser af plaider og puder, således du får skabt den helt rette hyggestemning. Skab hurtigt en hyggelig krog med en weekendseng.

Få ekstra plads til overnattende gæster

Det er tydeligt at se, hvordan daybed’en kan anvendes til alverdens formål. For at tilføje endnu et praktisk formål til listen kan en daybed også anvendes som ekstra plads til overnattende gæster.

Her bliver daybed’en igen en praktisk løsning i dit hjem, som for mange er et must. Daybeds er et solidt valg til overnattende gæster, hvor gæsterne får en komfortabel seng – uden du behøver at have en stor, klodset og ekstraseng stående i hjemmet.

Skab en komfortabel gæsteseng

Find et lagen, hovedpude og dyne frem og forvandl nemt din daybed til en ekstra seng. Så snart gæsterne er færdige med at bruge daybed’en som en seng, forvandles møblet blot tilbage til sin traditionelle daybed-form. Dette må i den grad siges at være en praktisk løsning for dig, der fra tid til anden har overnattende gæster – men alligevel ikke så ofte, at en decideret gæsteseng er nødvendig. Det kan også være en sovesofa vil være et godt valg.

Vi forstår godt, hvis daybed’en nu er røget endnu højere op på ønskelisten. Nu er daybed’en nemlig ikke blot eye candy i indretning, men en liggesofa, ekstra seng og ekstra siddeplads.

Der er altså masser af udvikling og fleksibilitet i møbelformen, hvilket er én af de mange grunde til daybed’ens bølge af popularitet. Du kan derfor med god samvittighed investere i en daybed til netop dit hjem.

Gør plads til dagdrømmeri i hjemmet

Længes du efter et sted i hjemmet, hvor der er plads til afslapning og dagdrømmeri, er daybed’en det oplagte valg. Daybed’en er det perfekte sted at lægge nutidens digitale skærme væk for en stund og i stedet nyde roen på afslappende vis.

Du kan hygge i daybed’en på alle tidspunkter af døgnet, hvor du oplever forførende eksklusivitet og et strejf af luksus. Især ved at tilføje bløde puder og varme tæpper bliver daybed’en et sted, der hurtigt bliver hjemmets yndlingsplads.

Du kan med fordel gøre daybed’en til et område, hvor teknologiens skærme er bandlyst. Brug i stedet pladsen til at slappe af i hovedet med en varm kop kaffe, te eller kakao og fordyb dig i en god bog, sudoku eller kryds og tværs. Sæt afslappende musik på og tænd et par stearinlys – nu vil du virkelig mærke, hvordan daybed’en danner de allerhyggeligste rammer i en ellers travl hverdag.

Find en daybed skræddersyet til dit behov og stil

Berig hjemmet med en daybed allerede i dag og giv plads til masser af dagdrømmeri, enestående komfort og lækkert design. Det er heldigvis nemt at finde en daybed på markedet, som du kan forelske dig i, da de alsidige møbler findes i et væld af forskellige designs.

Ved at gå på opdagelse i diverse forhandleres udbud af daybeds vil du helt sikkert finde en daybed, der netop matcher din smag. Køb en daybed og få alt dit dagdrømmeri opfyldt. Døjer du med stress i hverdagen? Læs her, hvordan du håndterer hverdagsstress.

Forfatter