Ringsted Dun

Hvis du kigger på det lille mærke, der sidder fast på din pude eller dyne, næste gang du skifter sengetøj, er der stor sandsynlighed for, at det er udsmykket med en rød gås og navnet ”Ringsted Dun”. Og når du ligger hovedet til ro og trækker dynen over dig, er du sikker på, at du ligger i dyner og puder af allerhøjeste kvalitet. En god pude og dyne er nemlig nøglen til en god nattesøvn, så det er rigtig vigtigt, at du vælger noget af høj kvalitet, som kan holde til mange års brug.

Enkeltdyner fra Ringsted Dun

Se udvalget af Ringsted Dun enkeltdyner hos Bedre Nætter. De har et stort udvalg, og giver dig rigtig god service, hvis du er i tvivl.

✅ Levering 2-5 dage

✅ Returret 100 dage

✅ Finansiering Tilbydes

Dobbeltdyner fra Ringsted Dun

Ringsted Dun laver også dobbeltdyner. Se udvalget, og find den perfekte dobbeltdyne.

✅ Levering 2-5 dage

✅ Retur 100 dage

✅ Finansiering Tilbydes

King size dyner fra Ringsted Dun

Ekstra store dyner til dig der rigtig vil boltre dig i sengen, med dynen konstant rundt om dig.

✅ Levering 2-8 dage

✅ Retur 100 dage

✅ Finansiering Tilbydes

Ringsted Dun | Soveland

Soveland har et stort udvalg af dyner og puder fra Ringsted Dun.

✅ Levering 1-4 dage

✅ Retur 90 dage

✅ Finansiering Tilbydes

Lange dyner fra Ringsted Dun

Få ekstra lange dyner for ekstra varme nede omkring fødderne hvis du er høj.

✅ Levering 2-5 dage

✅ Retur 100 dage

✅ Finansiering Tilbydes

Hovedpuder fra Ringsted Dun

Med Ringsted Dun hovedpuder er du sikret optimal sovekomfort for dit hoved. Se det store udvalg.

✅ Levering 2-8 dage

✅ Retur 100 dage

✅ Finansiering Tilbydes

70-års jubilæum

Ringsted Dun startede i 1947 som et datterselskab til et fjerkræslagteriet, Ringsted Andels Fjerkræslagteri, hvor man producerede dyner og puder af de overskydende fjer der var tilbage efter, at fjerkræene var blevet slagtet. Dengang gik virksomheden under navnet ”Ringsted Fjerfabrik”, som man senere ændrede til Ringsted Dun. I 2017 fejrede firmaet altså sit 70-års jubilæum, og dermed en lang tradition for håndværk og kvalitet.

Made in Denmark

Virksomheden har prioriteret højt at holde produktionen af puderne og dynerne inden for de danske grænser. Det sker med tanke på at fastholde de mange arbejdspladser i Danmark og altså ikke udlicitere dem til lande, hvor produktionen er billigere. Denne beslutning er Ringsted Dun meget stolte af og kan også bryste sig af at have modtaget mærkningen ”Made in Denmark”, der sikrer, at de arbejdspladser, som har dette mærke, har sikkerheden, kvaliteten og servicen i top. Derudover skaber det vished om, at det er helt styr på arbejdsmiljøet og ordentlige forhold for både mennesker og dyr.

Hensyn til dyrene

Og netop dyrvelfærden er noget, Ringsted Dun vægter meget højt. Med medlemskab af organisationen EDFA, sikrer de sig, at de fjer de i dag modtager fra lande i Europa, ikke er blevet plukket fra levende fjerkræ, men i stedet er fra dyr, som allerede er blevet slagtet. Ved kun at handle med europæiske slagterier modtager Ringsted Dun certifikater fra dyrelæger, som er med til at sikre dyrenes velfærd. Når du køber et produkt hos Ringsted Dun, er du altså sikret, at der er taget hensyn til dyrene og deres velfærd, hvilket rigtig mange kunder vægter højt. Du kan købe produkterne i webshops og butikker i hele landet.

1. klasses dun

De dun, som Ringsted Dun bruger i sine dyner og puder, er af den såkaldte klasse 1, som indikerer, at dunene er helt nye og af højeste kvalitet. Det er alt sammen med til at sikre, at du får den optimale nattesøvn. Ringsted dun tilbyder mange forskellige slags puder og dyner, alt efter hvad du som kunde har af ønsker og behov.  Vi mennesker er som bekendt meget forskellige. Og det kommer bestemt også til udtryk, når vi sover! Nogle har det utroligt varmt, mens andre er meget kuldskære. Derfor findes der altså også en dyne og pude til alle behov, man kan forestille sig. Ringsted Dun er eksperter i deres egne produkter og kan med sikkerhed rådgive dig, så du kommer hjem med den perfekte dyne og pude. Er du i tvivl om hvilken dyne og hovedpude du skal vælge, kan du læse vores Dyne test her eller vores Hovedpude test her