Innovation Living

Innovation Living har en helt klar vision, som indebærer, at de går meget højt op i æstetisk design samtidig med, at de har fokus på funktionalitet og kompromisløs komfort.

Recast sovesofa

Denne utroligt populære sovesofa er designmæssigt rigtig flot, samtidig med at du får god funktionalitet for pengene. Der er opbevaringsplads, så du f.eks. kan have en dyne liggende.

✅ Levering
2-8 dage

✅ Returret 100 dage

✅ Finansiering Tilbydes

Dublexo sovesofa

Dublexo er smart, hvor du kan lægge den ene side ned på sofaen. Derudover kan du selvfølgelig også lynhurtigt lave den om til en seng.

✅ Levering 2-3 uger

✅ Retur 30 dage

✅ Finansiering Tilbydes

Sly sovesofa

En unik sovesofa i et flot, gennemtænkt design. Den gennemtænkte konstruktion gør det let på et øjeblik at omdanne sofaen til seng.

✅ Levering 4-12 dage

✅ Retur 30 dage

✅ Finansiering Tilbydes ikke

Edvard sovesofa

En stilfuld og praktisk sovesofa, som fås i flere forskellige farver. Den fungerer perfekt som sofa om dagen, og seng om natten.

✅ Levering 2-8 dage

✅ Retur 100 dage

✅ Finansiering Tilbydes

Bragi sovesofa

Bragi er en klassisk sovesofa med chaiselong, som måpler 140x200 i udslået tilstand. Det er altså en seng der passer til båd 1 og 2 personer.

✅ Levering 12-20 dage

✅ Retur 100 dage

✅ Finansiering Tilbydes

Lige præcis disse egenskaber er guld værd, når du for eksempel skal ud at investere i en ny sovesofa. Innovation er nemlig kendte for at lave nogle af de bedste sovesofaer på markedet, og med en sovesofa fra dette brand kan du være sikker på at få en kvalitetssovesofa i et lækker design.

Læs mere om Innovation Living

Innovation er helt klart værd at tage et nærmere kig på, hvis du står og skal købe en ny sovesofa. For at hjælpe dig yderligere på vej vil vi i det følgende beskrive og forklare lidt mere om virksomheden Innovation Living. Endvidere vil vi komme ind på flere forskellige danske designere, der har været med til at designe og udvikle nogle af de forskellige modeller fra Innovation Living.

Om virksomheden

Innovation Living blev grundlagt af Flemming Højfeldt i 1971, og i dag er han stadig med i virksomheden som både ejer og bestyrelsesmedlem. Da virksomheden startede, startede den ud med at være leverandør for danske møbelforhandlere. Det betød, at de i 15 år fungerede som mellemled, men i slutningen af 80’ere valgte Flemming Højfeldt at gå nye veje.

Han valgte at starte en ny proces, hvor Innovation Living begyndte at udvikle og producere sine egne designs og ikke kun være mellemhandler. I denne forbindelse begyndte konceptet omkring sovesofaer at tage form.

I de følgende årtier blev der udviklet og udviklet, og i dag har Innovation Living hele 25 års erfaring med at lave danske møbler i høj kvalitet. Gennem disse år er virksomheden og brandet især blevet kendt for sine sovesofaer og daybeds.

Udover at have fokus på design, kvalitet og komfort har virksomheden også et stort fokus på bæredygtighed. Dette kommer til udtryk gennem hele deres produktion. De genbruger blandt andet overskydende skum til at producere deres Classic-madrasser. Hvis du gerne vil vide endnu mere om Innovation Living, kan du læse mere på deres hjemmeside her: Innovation Living

Samarbejdspartnere hos Innovation Living

Når Innovation Living udarbejder og producerer deres mange forskellige produkter og modeller, så arbejder de også sammen med forskellige samarbejdspartnere. Disse samarbejdspartnere vil vi i det følgende afsnit kigge lidt nærmere på.

Marc Lebas – Han er en fransk designer med en Master i design management. Innovation Living og Marc Lebas har arbejdet sammen i forbindelse med udviklingen af sovesofaen Debonair. Denne model kan du se en video af her:

Peter Henriksen – Denne mand har en master i Architecture, Industrial and Product Design fra Aarhus arkitektskole, og han arbejdede for Innovation Living i 90’erne. I denne tid samarbejdede han på mange produktdesigns sammen med designkontoret.

Andreas Lund – Han er ejer af Andreas Lund Design og har samarbejdet med Innovation Living i udviklingen af sovesofamodellen ved navn Puzzle. Her var han en stor del af processen omkring designet. Denne model kan du se en video af her:

Danske designere hos Innovation Living

Innovation Living består af et team med flere forskellige kompetencer. Blandt andet er der både designere, tekniske medarbejdere og produktudviklere, som tilsammen giver et rigtig godt fundament for udvikling og design af stilfulde møbler. I det følgende vil vi fokusere på 3 designere, som især har været med til at præge Innovation Livings udvikling i forbindelse med designs.

Per Weiss

Den mest fremtrædende designer i virksomheden er danske Per Weiss. Per er født i 1959 og sidder i dag som kreativ direktør hos Innovation Living. Han har ansvaret for de kreative elementer hos virksomheden, og han har en uddannelse fra Aarhus arkitektskole. Han har også arbejdet for velkendte danske arkitekter, blandt andet Hammer og Lassen samt Friis og Molkte. I 1988 blev Per Weiss uddannet industriel designer og valgte især at arbejde videre med sine evner inden for design. Han har været en del af Innovation siden 1989 og har stadig meget stor indflydelse på virksomhedens kreative udvikling, som hele tiden udvikler sig. Kendetegnet for hans designs er, at de er meget minimalistiske i en skandinavisk stil blandet med fashion og livsstil.

Oliver og Lukas WeissKrogh

2 andre designere er Per Weiss’ sønner, Oliver og Lukas WeissKrogh. De 2 unge fyre startede i 2012 deres egen virksomhed, Studio WeissKrogh, hvor de arbejder med at lave designs for forskellige virksomheder, hvor Innovation Living er heriblandt. Et stort fokuspunkt, som er vigtigt for alle deres designs, er bæredygtighed. Dette er et gennemgående element i alt, hvad de beskæftiger sig med. Brødrene har rejst rundt i verden, hvor de blandt andet har samlet inspiration fra forskellige kulturer inden for design og udvikling heraf. De har herudover en bred viden inden for møbelbranchen og er ved at have skabt sig et veletableret og anerkendt navn i branchen. Læs også vores sovesofa test, og bliv klædt på til dit valg af sovesofa.