Flexa seng

Flexa sengen har i mere end 40 år prydet børns værelser og er efterhånden en klassiker. Det tidløse design med træbjælker inspireret af Skandinaviens mange skove bliver aldrig upopulært og de står med garanti også på værelser 40 år frem i tiden.

Flexa sofaseng

Denne FLexa seng fungerer som en kombineret seng og sofa. Det giver en både stilfuld og funktionel løsning.

✅ Levering 1-2 uger

✅ Retur 30 dage

✅ Finansiering Tilbydes

Flexa Classic Seng

Denne seng har et klassisk design, som gør at den passer ind i de fleste hjem, og samtidig er den behagelig at sove i.

✅ Levering
2-18 dage

✅ Retur
30 dage

✅ Finansiering Tilbydes ikke

Flexa junior-udtræksseng

Med en startlængde på 140 cm er sengen den perfekte overgang fra tremmeseng til juniorseng. Sengen kan også gøres længere - helt op til 190 cm i længden - og så står man jo faktisk nærmest med en almindelig børneseng.

✅ Levering
5-15 dage

✅ Returret
30 dage

✅ Finansiering Tilbydes

Flexa tremmeseng

Her finder du en Flexa tremmeseng til babyer hos Pixizoo. Det er en 5i1 seng hvilket betyder, at den kan bruges til et spædbarn og et lidt større barn.

✅ Levering 14-21 dage

✅ Retur 14 dage

✅ Finansiering Tilbydes

FLEXA Play

Her får du en stilfuld Flexa seng med buede gavle, som giver sengen et retro look. Den fås i flere farver, så den kan tilpasses dit barns ønsker.

✅ Levering
10-20 dage

✅ Retur 101 dage

✅ Finansiering Tilbydes

De står på mange tusinde børneværelser. De er hjem for den dybe søvn, den drømmende søvn, dén hvor mareridt finder vej og forsvinder igen. Den giver en lyst til at blive liggende, når mors stemme kalder ens navn, inden solen overhovedet har fundet sin vej op over horisonten, og den lægger øre til hundredvis af godnathistorier. Måske har du endda selv sovet i en? Højst sandsynligt.

Design inspireret af børn

Flexa senge er designet med ét for øje: børnene. Den ikoniske højseng er designet, så barnet bliver udviklet motorisk når det klatrer op og ned ad stigen og giver samtidig tiltrængt plads under sengen, som ellers ofte står som uudnyttet. Her bliver altså frigjort plads til leg og sjov, hvilket kan være utroligt fordelagtigt, når kvadratmeterne er få, som de ofte er for de familier, der bor i lejligheder inde i byerne.

Sengen giver altså den allerbedste udnyttelse af pladsen og rummet. Og når barnet ligger så tæt på loftet, kan man jo udsmykke loftet med de hyggelige selvlysende stjerne og skabe illusionen og en stjernehimmel, der samtidig giver en smule lys til de, der endnu ikke er helt trygge ved mørket.

Bæredygtige materialer og produktion

Flexa sengen er skabt af bæredygtigt træ, der overholder strenge, internationale standarder. Træet stammer fra træer, der vokser i norden, og som har stået i kulde hele sit lange liv, indtil det bliver fældet. Det gør, at træet er utroligt hårdt og kan holde til selv de vildeste pudekampe. Samtidig er det sikkert for barnet at bide i træet, da det lak, som træet er lakeret med, er fri for giftige stoffer.

Samtidig går firmaet bag meget op i genbrug. Derfor bliver al restprodukt, for eksempel savsmuld, sendt til genbrug. Savsmuld bliver for eksempel presset om til træbriketter, som så igen kan bruges. Her er børnene endnu en gang med i tankegangen.

Flexa mener nemlig, at vi skal passe på den verden, vi giver videre til vores børn og være et forbillede for dem, så de også i fremtiden vil træffe bæredygtige valg. Samtidig prioriterer virksomheden, at produkterne bliver produceret under ordentlige forhold.

Forandring fryder

Børn vokser, forandrer og udvikler sig hele tiden. Og det er ikke kun i størrelse. Det har firmaet bag Flexa sengen for øje, når de designer deres senge. Derfor er de hele tiden åbne for udvikling og forandring, så sengene passer bedst muligt til de børn, der skal sove i dem i dagens Danmark. Ved samtidig at være tro mod det originale design findes der nu mange forskellige afarter af den klassiske Flexa seng. Både køjesenge, almindelig juniorsenge, halvhøje senge og tremmesenge. Det eneste, Flexa ikke kan bestemme, er om sengen den ene dag er et sørøverskib eller en højborg for riddere. Her er det altså kun børnenes fantasi, der sætter grænser, og den er jo som bekendt fuldstændig grænseløs!