Brands

Sengebrands

Hos Sov-bedre.dk arbejder vi på at lave en komplet guide til, hvordan du kan opnå den bedste søvnoplevelse. Derfor udvikler vi hele tiden artikler, guides og tests, der skal være med til at informere og give inspiration til, hvad man kan gøre for at kunne opnå en god nattesøvn. I vores artikler, guides og tests beskriver vi forskellige produkter, så som forskellige senge, madrasser, dyner og andet tilbehør, så du kan få et indblik i, hvad du kan finde hos de forskellige forhandlere. Nogle af vores mest populære guides er henholdsvis vores elevationssenge guide og kontinentalsenge guide.

Vi har valgt at arbejde med flere for forskellige forhandlere for at give alle vores besøgende det mest nuancerede billede af de forskellige forhandlere og produkter på markedet. I vores tests vil vi altid henvise til den billigste forhandler, og vi vil ofte også henvise til flere forskellige forhandlere, der sælger samme produkt. På denne måde kan du få et overblik over de forskellige forhandlere og deres priser og selv tage stilling til, hvilken forhandlers hjemmeside du har lyst til at besøge, og evt. handle med.

Tre gode brands

På nuværende tidspunkt arbejder vi med forskellige brands, der alle er af høj kvalitet. Det er ikke blot os hos Sov-bedre.dk, der mener det, men det er disse brands, som de fleste af vores forhandlere sælger. Vores forhandlere har alle nøje udvalgt, hvilke brands de ønsker at sælge, og dette er en indikation til dig om, at disse brands er af god kvalitet.

Et af de mest populære brands, især når det kommer til sovesofaer af høj kvalitet, er Innovation Living. Innovation Living er dansk, og de går meget op i at skabe produkter i lækre designs og høj kvalitet. Det næste brand er Sov-bedre.dk, som især er kendte for deres kvalitetssenge. Sov-bedre.dk er pålidelig leverandør, hvilket bevidner om, at de laver senge og tilbehør hertil i allerhøjeste kvalitet.

Det sidste store brand, som vi arbejder med på nuværende tidspunkt, er Ringsted Dun. Ringsted Dun er mest kendte for at lave dyner og puder i meget høj kvalitet, og de er blandt mange af vores forhandlere det fortrukne brand, når det kommer til dyner og puder. Ringsted Dun laver mange forskellige dyner, der både inkluderer helårsdyner, sommerdyner og vinterdyner. De tilbyder også forskellige længder. Dette store udvalg afspejles også på vores forhandleres hjemmesider, der sælger produkter fra Ringsted Dun.

Løbende udvidelse

Vi arbejder hele tiden på at gøre Sov-bedre.dk endnu bedre ved at lave flere guides og tests og løbende henvise til flere forhandlere og flere brands. Det gør vi, så du kan få det komplette overblik over markedet for produkter, der kan hjælpe dig med at opnå den bedste nattesøvn. Skulle du have spørgsmål eller kommentarer til noget på vores hjemmeside, er du mere end velkommen til at sende os en e-mail eller skrive en kommentar, og så vil vi forsøge at svare hurtigst muligt.